Chișinău

Consiliul municipal Chişinău la prima încercare pentru bugetul anului 2012

Contactat de Info-Prim Neo, secretarul consiliului, Valeriu Didencu, a declarat că ordinea de zi pentru această şedinţă include aceleaşi puncte care au fost stabilite pentru şedinţa de săptămâna trecută şi care a fost anulată. Însă, secretarul CMC nu exclude că în timpul şedinţei, vor fi incluse suplimentar şi alte chestiuni, în particular cea cu privire la micşorarea tarifului la apă caldă.

Pe ordinea de zi figurează 21 de chestiuni, inclusiv cu privire la conferirea titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Chişinău; cu privire la organizarea şi efectuarea trecerii în evidenţă militară a tinerilor născuţi în anul 1996 din Chişinău, cu privire la stabilirea îndemnizaţiilor pentru conducătorii instituţiilor de învăţământ preuniversitar, preşcolar şi extraşcolar din Chişinău etc.

Şedinţa a Consiliului municipal Chişinău începe la ora 10.00.

Consiliului municipal Chişinău urma să se convoace în şedinţă săptămâna trecută în data de 16 februarie, însă a fost amânată, deoarece primarul Dorin Chirtoacă şi-a abrogat propria decizie de convocare a şedinţei.  

Sursa: Agenția INFO-PRIM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *