Politică

(Constantin Tănase) Forumul Dreptei: Mai poate fi salvată România?

Evenimentul a fost lansat în urmă cu doua luni și la el au fost invitați să participe aproape toți liderii politici importanți ai Dreptei românești. Aceștia au avut ocazia de a se așeza pentru prima oara la aceeași masă.

Nașul TV este prima televiziune din România care a reușit să reunească cei mai importanți lideri ai Dreptei într-o dezbatere televizată, „Forumul Dreptei”, cu scopul de a consolida relațiile dintre formațiunile și organizațiile de Dreapta în vederea construirii unei oferte politice viabile, transparentă și coerentă, care sa echilibreze scena politica românească.

La Forumul Dreptei de sâmbătă au participat Vasile Blaga, Partidul Liberal Democrat, Andrei Chiliman, Inițiativa România Liberală, Mihail Neamțu, Partidul Noua Republică, Marian Preda, Fundația Mișcarea Populară, Aurelian Pavelescu, PNȚCD, Laurențiu Primo, Fundația Mișcarea Democratică, Vasile Bădrăgan, Partidul Ecologist. A lipsit președintele Partidului Forța Civică, ex-premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Radu Moraru, moderatorul emisiunii, a „prefațat” dezbaterile cu câteva considerente generale privind starea Dreptei românești și starea de spirit a românilor. Românii, a spus el, nu mai cred că au vreo șansă, că România mai poate fi salvată. ”Există o mare neîncredere față de clasa politică, românii care votează Dreapta stau acasă” și dacă nu trecem de la vorbe la fapte „mă tem de o toamnă aprinsă”, a mai subliniat el.
Vedeți aici – Nașul TV – la ce concluzii au ajuns conducătorii Dreptei și dacă România mai poate fi salvata! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *