Ultima oră

Consulatul României la Chişinău atenționează: Operatorii turistici să depună solicitările de vize până la 13 decembrie

Secţia consulară anunţă că zilele de 10 şi 12 decembrie 2013 sunt zile de lucru cu operatorii turistici acreditaţi, în regim de exclusivitate. Programul de primire a dosarelor de viză va fi în intervalul orar 08.00 – 14.00.

Totodată, Secţia consulară recomandă publicului care solicită vize de intrare în România pentru a se deplasa în ţara noastră în perioada sărbătorilor de iarnă (decembrie 2013 – ianuarie 2014), să se îngrijească din timp de întocmirea dosarelor şi solicitarea vizelor în baza unei programări prealabile pe care o pot obţine apelând serviciul Call-Center la numărul de telefon (022) 855002. Este necesar să se ia în calcul un termen de analiză şi procesare de 7 zile lucrătoare.

Având în vedere configuraţia calendaristică a sărbătorilor de iarnă (atât cele de rit nou cât şi vechi) şi capacitatea limitată de procesare, Secţia consulară asigură publicul că va depune toate eforturile necesare pentru a soluţiona cererile de vize de intrare în România, în interiorul termenului anunţat de 7 zile lucrătoare, urmând să trateze situaţiile deosebite care presupun urgentarea acestui termen în limita prevederilor legale.

Sursa: Secţia consulară, Ambasada României din Republica Moldova

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *