Social

Copiii bătuți și umiliți de educătoare și dădacă de la o grădiniță din Bălți: Una dintre agresoare, demisă din funcție

Una dintre angajatele de la grădinița nr. 38 din Bălți, acuzate că băteau și înjurau copiii, a fost concediată, a confirmat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației și Cercetării, Viorica Pistrui, scrie Realitatea.md.

„Dădaca și-a recunoscut vina și a fost demisă de către Direcția educație din Bălți. Ancheta continuă în cazul educatoarei până pe 14 martie”, a declarat Viorica Pistrui.

Vă amintim că la 7 martie, jurnaliștii de la TVN.md relatau că două angajate ale instituției sunt acuzate că îi băteau și îi înjurau pe copilași. Procurorii fac cercetări, după ce au primit înregistrări audio din care se înțelege clar că copiii sunt pălmuiți și înjosiți de cele care urmau să le dea educație.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă de procurori, iar în toată această perioadă, angajatele vizate au fost suspendate din funcții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Elevii mint. Totul este Fotos chop. Depinde de directori de instituții. Acest mandat al lor „nelimitat”( din cinci în cinci ani mereu) cultivă conflicte de interese, cumătrisme, prietenii , schimb de ură față de profesori/educatori. etc…. Pensionarii au mai multă trecere, deoarece ei țin cuiva postul/neamurilor. Schimbați art. 50 din Codul Educației al Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *