Social

Copiii căzuţi în cariera de piatră de la Ghidighici au suferit traumatisme grave

Potrivit purtătorului de cuvînt al spitalului clinic municipal de copii „V. Ignatenco”, Tatiana Stoicev, ambii copii sînt în stare gravă, dar în afara oricărui pericol pentru viaţă. „Cei doi se află acum în departamentul de urgenţă, urmează ca aceştia să fie transferaţi în secţia de reanimare. Medicii continuă să investigheze starea copiilor pentru stabilirea diagnozei exacte şi necesitatea unei intervenţii chirurgicale”, a susţinut Stoicev.

Doi copii au căzut astăzi în cariera de piatră de la Ghidighici, în timp ce se jucau. Potrivit ofițerului de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Diana Ţurcanu, apelul la serviciul de urgenţă a parvenit în jurul orei 11, precum că doi minori sînt în pericol, după ce au căzut într-o carieră de piatră între localităţile Ghidighici şi Vatra.

„La faţa locului s-au deplasat trei echipe de salvatori. Ulterior, s-a stabilit că cei doi au căzut de la o înălţime de aproape 60 de metri”, a afirmat Diana Ţurcanu.

Apelul telefonic a fost efectuat de unul dintre băieţi. Copiii au fost ridicați de către salvatori cu ajutorul brancardelor. Ulterior, aceştia au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii incidentului.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *