ROMÂNIA

Copila ucisă în Grădina Botanică, a sunat la 112 imediat după ce a fost înjunghiată. Ultimele ei cuvinte

Minora de 14 ani a cerut ajutor cu ultimele puteri. Operatorul nu a finalizat convorbirea pentru că Melis nu mai putea vorbi. Al doilea apel la 112 a venit de la un bărbat care a spus că a găsit un tânăr într-o baltă de sânge. Apoi a văzut-o și pe fată. IPJ Dolj a ascuns apelul Melisei.

Noile detalii care apar în cazul crimei de la Craiova sunt absolut șocante. Conform primului comunicat al IPJ Dolj în cazul măcelului din Grădina Botanică,  alerta s-a dat după ce un trecător ar fi sunat la 112 și a spus că a găsit doi tineri înjunghiați.

În această după-amiază (marți, 27.06.2023 – n.r.),  în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate“, a fost transmisă prima informație pe grupul de presă. 

La trei zile de la tragedie aflăm, însă, că lucrurile au stat altfel. Melis privise cum prietenul ei este înjunghiat, a început să strige după ajutor, dar imediat, cel mai probabil, a fost și ea prinsă și înjunghiată. Căzută la pământ, cu ultimele puteri, a sunat la 112. Avea gura plină de sânge și abia vorbea. Operatorul, se pare, nu i-a înțeles bine numele. Fata ar fi apucat să spună doar trei cuvinte: „are fața acoperită“. 

Apelul minorei de 14 ani a fost la ora 16,03. La ora 16,05 a urmat cel de-al doilea apel. Al trecătorului. Bărbatul  l-a găsit prima dată pe băiatul înjunghiat, apoi ar fi văzut-o pe fată. După acest apel, au urmat și altele. Polițiștii și echipajele SAJ s-au deplasat imediat la fața locului. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, decesul Melisei a fost declarat la ora 16,50.

Între timp, polițiștii reușiseră să-l prindă pe elevul de 17 ani , autorul crimei. Ulterior s-a aflat că acesta este elev la Liceul Militar Tudor Vladimirescu din Craiova și este fiu de polițist.

Sursa Adevarul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *