Horoscop

Coridorul eclipselor 25 octombrie – 8 noiembrie 2022: Care sunt pericolele și la ce să ne așteptăm

Între 25 octombrie și 8 noiembrie anul acesta va exista un așa-numit coridor de eclipsă. Cum ar putea influența afecta fiecare semn zodiacal.

Scorpion

Acest semn ar trebui să fie atent pe drum – la volan sau ca pieton, în orice caz. Dacă este posibil, cel mai bine este să anulați zborurile sau călătoriile. Tensiunile vor atinge un nivel maxim între 25 octombrie și 8 noiembrie.

Taur

Taurii pot fi vulnerabili în ceea ce privește sănătatea. Atât spiritul, cât și bunăstarea fizică pot fi în pericol. Efortul fizic intens poate fi dăunător și există riscul de entorse sau fracturi.

Berbec și Balanță

Reprezentanții acestor semne pot avea probleme în dragoste. Și este mai bine să amânați căsătoria pentru un moment mai favorabil.

Leu și Vărsător

Acești oameni nu trebuie să uite că pot fi influențați de alții și în așa fel încât să fie târâți în afaceri tensionate și periculoase. Trebuie să se acorde atenție atunci când interacționează cu alte persoane. De asemenea, ar trebui să recunoașteți dinainte răutatea, fiind atenți la cei în care nu aveți încredere.

Fecioară, Pești, Gemeni și Săgetător

Reprezentanții acestor semne trebuie să fie mai atenți atât pe apă, cât și în afara ei. Înotul și raftingul extrem nu ar trebui să fie planificate. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru croaziere.

Este mai bine să vă ocupați de siguranță, și în avans.

Rac și Capricorn

Aceștia ar trebui să fie atenți la faptul că există un risc în manipularea medicală. Încă din 25 octombrie, nu se recomandă începerea tratamentului, a diagnosticului, a operațiilor, deoarece se pot face greșeli. Și, în special, cancerele sunt predispuse la o dependență tot mai mare de medicamente.

Karma și bumerangul

Dacă în afară de semnele specifice pentru a vorbi în general, coridoarele eclipselor sunt denumite timp de karmă sau timp de bumerang. Experții au în vedere o corelație clară între acțiunile și faptele pe care oamenii le fac în această perioadă. Și răspunsul ulterior, favorabil sau nefavorabil, în viață, în viitorul apropiat.

Dieta, meditația, afirmațiile pozitive, yoga și prudența te pot ajuta să supraviețuiești coridorului.

Asta înseamnă: nu tăiați în focul momentului, analizați toate acțiunile, în caz de dubii folosiți pauza. În plus, nu trebuie să vă dați frâu liber emoțiilor și să le lăsați să vă conducă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *