Actualitate

COȘMARUL prin care trece în spital fiica Anastasiei Cecati și a lui Alexei Mitachi. MEDIC: Are nevoie de căldura maternă

„Micuţa a fost transportată în spitalul nostru de către organele abilitate care au găsit nou-năucutul la locul tragediei. A fost internată în cadrul secţiei şi a fost examinată. S-a constatat că copilul de avea 20 de zile şi este sănătos. Concomitent s-a solicitat implicarea specialiştilor de la Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului şi a fost emisă o decizie de transfer a nou-născutului în centrul de plasament şi reabilitare pentru copii de vârstă fragedă, până la luarea unei hotărâri despre tutela acestu copil. Pe parcurs au apărut unele mici probleme privind trecerea de la alimentaţia naturală la cea artificială, micuţa va mai fi ţinută în plasament până va depăşi perioada de adaptare. Există un şoc desigur, micuţa are nevoie de mamă, de căldura maternă şi de alimentaţie respectivă. Copilul acum se află într-un şoc, iar noi trebuie să facem toto posibilul ca copilul să treacă este acestă perioadă. La copil are acces bunica, mama femeii decedate, care împreună cu personalul secţiei îngrijesc nou-născutul", a declarat Iurie Dondiuc pentru Publika.md.

Amintim că Anastasia Cecati a fost ucisă de soţul ei, Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani. Acesta s-a sinucis imediat după ce a comis crima. Fetița cuplului de numai 20 de zile a rămas orfană. 

Sursa: evzmd.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *