Actualitate

Cosmetica de acasă

Pori curati

Asiaticele nu-si arata varsta si asta si pentru ca au cel mai riguros ritual de curatare a tenului – consta in mai multi pasi –, si se feresc de soare! Foloseste produse care curata profund tenul, fara a-l stresa, iar ca bonus pentru porii tai, nu lasa sa treaca saptamana fara o exfoliere.

Testate: spuma de curatare cu lacramioare si extracte marine, pentru tenul uscat spre gras, Hydra Refine, Repêchage; Foaming Peeling Glowstar cu AHA, StarSkin (in Douglas); gel matifiant The PoreFessional Matte Rescue, Benefit (in Sephora); lapte demachiant cu extracte organice de ceai verde, ghimbir si musetel The Lovely Make-up Remover, Panacea; spuma micelara cu apa termala, pentru tenul sensibil, La Roche-Posay.

Artileria grea

Frantuzoaicele sunt renumite pentru felul in care isi ingrijesc pielea, apeland la ingrediente active ce asigura tenului o nutritie profunda. Opteaza pentru creatii opulente care iti vor oferi rezultate de durata si recurge, in mod constant, la masti de fata sau tratamente concentrate, cu rol antiaging.

Testate: masca 3-D Filler Mask, Dr. Brandt (in Sephora); tratament pentru gat si decolteu cu efect de lifting, Cellular Performance, Sensai; masti in doze unice Hydra Life Beauty Awakening Rehydrating Mask, Dior; crema cu colagen Derma Cellular, Doctor Babor; Lierac Premium masca antiaging; masca de noapte Beauty Sleeping Mask Ibuki, Shiseido; masca cu orhidee neagra si celule stem de gardenie Nero Sublime, Collistar.

Formule zilnice

Italiencele se machiaza putin, dar acorda mult timp ingrijirii curente; perseverenta este prima lectie pe care trebuie sa o inveti! Recurge la sinergii eficiente – de exemplu, aplica serumuri concentrate, inainte de crema de fata –, foloseste zilnic protectie UV (chiar si cand ploua!) si nu neglija zonele predispuse imbatranirii, cum sunt ochii si conturul gurii – asa numita zona O.

Testate: set pentru hidratarea profunda a pielii Hydro-Dynamic, Murad; crema pentru pielea sensibila si deshidratata Hydrabio Perfecteur SPF 30 PA +++, Bioderma; crema pentru zone sensibile Eye and Lip Contour Liftiane, SVR; Firming Day Cream Lift Suprem, Marionnaud; serum de zi Rejuvenate, Intraceuticals; crema in textura fina Sublimage La Crème, Chanel.

Keep the glow!

Californiencele sunt cele mai vehemente cand vine vorba de luminozitatea tenului, si nu se joaca cu jumatatile de masura! De la ele am invatat sa profitam de extractele naturale, prelucrate prin tehnologii avansate. Adica alegem formule cu ingrediente organice, dar cu o reteta finisata prin metode tehnologice.

Testate: tratament Cellular Radiance Perfecting Fluid Pure Gold, La Prairie; crema cu extracte marine Revitalizing Supreme Light, Estée Lauder; crema pentru bust, cu ginseng siberian si extract de pisum sativum (mazare), Natùrys; crema de noapte cu laptisor de matca Queen Bee, Apivita; crema revitalizanta de noapte cu mac organic, Multi-Active, Clarins; serum de fata cu ceramide, sub forma de capsule perlate, Flawless Future, Elizabeth Arden.
Sursa:elle.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *