Economie

Credit fără venit lunar md posibil doar la IFN

Multe persoane se află în situația de a nu avea un loc de muncă , sau pur și simplu efectuează muncă fară a avea parte de un contract de muncă. În acest caz, dacă se dorește un credit fără venit lunar md , multe instituții financiare refuză servirea a astfel de clienți deoarece aceștia reprezintă un risc major de neplată. Chiar dacă tu nu ai un venit lunar, tot este posibil să intri în posesia unui împrumut pentru a-ți putea îndeplini nevoile.

Fă diferență între mofturi și nevoi

Când te gândești că ai nevoie de un împrumut, este foarte important să diferențiezi motivul pentru care ai nevoie de acest împrumut. Dacă este vorba de o urgență medicală, ai nevoie de o vizită rapidă la doctor pentru consultații de urgență, ai nevoie să îți repari mașina pentru a putea obține un job sau dorești să participi la cursuri de formare profesională, atunci fii sigur că motivul de a primii un credit este cu totul întemeiat. Dacă ai nevoie de un împrumut pentru a-ți cumpăra haine de firmă, o mașină mai nouă, un televizor mult mai mare, poți să fi sigur că motivul de a primii un credit nu este foarte întemeiat. Vei ajunge să plătești foarte mulți bani lunar pentru a plăti o rata degeaba. Dacă nu este vorba despre o urgență sau despre un lucru ce te va ajuta în viitor, un credit nu este necesar.

Cum aleg creditul perfect?

Dacă nu beneficiezi de venituri lunare, este foarte important să optezi pentru un credit mic pe o perioadă scurtă de timp, altfel, nu vei fii nevoit să plătești o dobândă prea mare. Lipsa venitului reprezintă un dezavantaj datorită faptului că IFN-ul nu este sigur că tu vei putea rambursa banii la timp. Dacă totuși ai venituri dar nu sunt înregistrate în cadrul biroului de la ANAF, atunci poți opta și pentru credite mai mari, daca acestea sunt posibile. Un credit fără venit lunar md este posibil  chiar dacă nu există venituri înregistrate. Totuși, vei fii nevoit să-ți faci propriile calcule și să optezi pentru o rata care nu depășește mai mult de 25-30% din veniturile tale lunare. 

Cum obțin un credit fără venit lunar md

Dacă primul tău gând este de a merge la o bancă, mai bine gândește-te de două ori. O bancă nu îți va oferi un credit dacă nu beneficiezi de dovada unui venit înregistrat în cadrul biroului ANAF. Vei face drumuri degeaba pentru a afla că nu ești eligibil pentru un credit bancar. Cea mai bună soluție pentru tine o reprezintă apelarea la instituții financiare nebancare. Aceste IFN uri pot oferi credite pe loc chiar și persoanelor fără venituri lunare. Procesul de creditare este unul foarte simplu. Nu vei avea nevoie de o mulțime de acte, este îndeajuns să te prezinți cu un buletin la un sediu fizic din orașul tău. Pentru a obține un credit fără venit lunar md, angajatul ifn-ului vă face o verificare foarte rapidă a istoricului tău. Pentru a primi un credit de nevoi personale fără dovada unui venit, o condiție mandatorie este să ai un istoric de plată curat. Dacă totul este bine, în cel mai scurt timp vei primii creditul tău , fie într-un cont bancar fie în mână.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *