Actualitate

Crima de la Dumbrava: Poliția a reținut un suspect. Cine este acesta?

Duminică, 21 august, oamenii legii au reținut un suspect, în cazul femeiei ucise cu sânge rece la Dumbrava, susțin sursele Deschide.MD.

Astfel, potrivit surselor apropiate anchetei, suspectul ar fi un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din Răspopeni, raionul Șoldănești.

Preliminar s-a stabilit că anterior bărbatul a participat la construcția vilei în care a fost găsit cadavrul femeiei de 39 de ani zăcând într-o baltă de sânge. Acesta ar fi venit ca să-și regleze conturile cu concubinul victimei, însă pentru că nu l-a găsit acasă, s-a răzbunat pe concubina acestuia. Acesta ar fi fost șef de șantier, potrivit sursei citate.

Ulterior, acesta a fost reținut ieri, 21 august, pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor comis cu o deosebită cruzime.

Vă amintim în dimineața de vineri, 19 august, o femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără suflare în casa din localitatea Dumbrava, mun. Chișinău. Corpul femeii ucise a fost găsit de către concubinul acesteia, care a revenit din străinătate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *