Social

Crima de la Tiraspol: Tânărul care și-ar fi omorât fosta iubită, va fi supus expertizei psihologice

Omorul tinerei de 15 ani, de la Tiraspol, de către fostul său iubit a șocat un oraș întreg, iar oamenii legii afirmă că în practica sa au întâlnit cazuri unice de așa gen, din cauza cruzimii cu care a fost săvârșită.

Deja sunt cunoscute motivele care au dus la comiterea infracțiunii, dar acestea nu vor fi anunțate până la finele anchetei. Urmează a fi efectuate multe expertize, inclusiv cea psihologică, scrie Echipa.md.

„Corpul neînsuflețit a fost găsit în subsolul clădirii, era încălțată, acoperită cu crengi și gunoi. Era acoperită bine, dacă treceai pe alături, nu observai că este acolo. Miros urât nu era, a fost ger și în subsol se menținea o temperatură joasă.

La moment cazul încă este investigat. Avem anumite informații despre motivele care au dus la săvârșirea crimei, dar e prematur să le anunțăm. Posibil, un rol aparte l-au jucat emoțiile, dorințele.

E o crimă care a stârnit uimire în rândurile noastre, am rămas șocați de cruzimea acesteia. În practica mea, de peste 20 ani, pot să enumăr cazuri unice de așa gen.

Urmează multe expertize, inclusiv cea psihologică.

E un caz foarte emoțional, ambii sunt adolescenți, care abia își încep viața, acest lucru își pune amprenta”, a declarat Alexandr Haricikov, șeful așa-zisului Comitet de anchetă transnistrean.

Tânărul care este suspectat în moartea adolescentei de la Tiraspol, imediat după crimă ar fi fugit la un prieten, având mâinile pline de sânge și telefonul victimei.

Ulterior, acesta a fost reținut, după mai multe zile de căutări. El s-ar fi predat benevol.

Ultima discuție pe care a purtat-o Svetlana la telefon, înainte să dispară, a fost cu prietenul său, Radmir, care anterior ar fi avut un conflict verbal cu Ilie, fostul ei iubit și principalul suspect în cazul omorului fetei.

Potrivit presei locale, băiatul pe nume Ilie și victima Svetlana au fost într-o relație de câteva luni, iar tânărul ar fi fost și printre cei care au participat la acțiunile de căutare a fete.

Vă amintim că o adolescentă de 15 ani din Tiraspol a fost găsită moartă într-o clădire nefinisată din apropierea unei școli. Minora a fost dată dispărută acum o săptămână și a fost în toată această perioadă căutată atât de așa zisele forțe de ordine transnistrene, cât și de localnici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *