Actualitate

Crima de la Ungheni: Poliția a reținut un tânăr de 31 de ani. Datora victimei 84 mii de lei

Procuratura Generală (PG) vine cu detalii privind omorul de la Ungheni. Astfel, conform informației prezentate, victima a avut un conflict cu tânărul, din motivul că acesta i-ar fi tăiat mai multe tufe de viță-de-vie de la cota pe care aceasta o deţinea. Bărbatul în cauză i-a achitat o parte din prejudiciul cauzat și urma să-i achite restul banilor în sumă de 84 000 lei. De asemenea, procurorii au stabilit că, în dimineața zilei de 24 august 2022, victima ar fi plecat împreună cu bărbatul vizat la cota de vie, de unde aceasta nu s-a mai întors acasă.

Menționăm, că un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce și-ar fi ucis consăteana căreia îi datora o sumă de bani. Totul s-a întâmplat în satul Năpadeni din raionul Ungheni.

Potrivit unui comunicat al Poliției, la 24 august oamenii legii au fost informați despre dispariția unei femei din Năpădeni. Conform informațiilor preliminare, femeia a plecat de la terenul de viță-de-vie și nu s-a mai întors acasă, tranmsite Deschide.md.

Ulterior, în urma acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au depistat cadavrul acesteia îngropat în extravilanul localității, cu semne de moarte violentă. Ca urmare a măsurilor de investigație, s-a stabilit că bănuit în comiterea infracțiunii este un tânăr de 31 de ani, consătean de-al victimei, ultimul având datorii financiare față de femeie.

În cadrul perchezițiilor efectuate de oamenii legii au fost depistate cuțitul și alte obiecte cu urme asemănătoare sângelui.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de Detenție Provizorie a IP Ungheni. În timpul audierilor bănuitul și-a recunoscut vina.

La moment, acesta este cercetat pentru „omor intenționat” și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *