ActualitateSocial

Crimă îngrozitoare la Orhei. Un tânăr și-ar fi ucis în bătăi propriul tată, iar ca să ascundă urmele crimei a dat foc la casă

Astăzi, în jurul orei 04:20, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un locuitor al satului Donici, care a comunicat că în gospodăria consăteanului său a izbucnit un incendiu, transmite Echipa.md.

La fața locului, imediat s-au deplasat polițiștii, pompierii și un echipaj al serviciului de urgență.

În timpul lichidării incendiului, în una dintre odăile domiciliului, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 52 de ani.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că victima locuia împreună cu fiul său de 24 de ani, iar la fața locului, polițiștii au observat pe hainelor purtate de fecior câteva pete de culoarea asemănătoare a sângelui.

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că în seara de 10 aprilie, între cei doi ar fi avut loc un conflict, iar în rezultat, băiatul i-ar fi aplicat tatălui mai multe lovituri, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii a incendiat casa.

La moment, polițiștii efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru a stabili toate circumstanțele cazului. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *