Social

Crimă ȘOCANTĂ la Criuleni: Un bărbat și-a agresat soția, apoi și-a omorât soacra, lovind-o cu toporul și un cuțit

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii din Criuleni au fost sesizați de o femeie în vârstă de 59 de ani din Drăsliceni, precum că în urma unui conflict, soțul ar fi lovit-o cu un topor în regiunea capului.

La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că bărbatul de aceeași vârstă, aflându-se la domiciliu împreună cu soția și soacra, în urma unui conflict care ar fi izbucnit spontan între cei trei, acesta a luat un topor și i-a aplicat soției sale o lovitură în regiunea capului. Ulterior, și-a continuat acțiunile violente asupra soacrei, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului, dar și câteva lovituri cu un cuțit pe mai multe părți ale corpului. În urma leziunilor corporale primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc, transmite Echipa.md.

După comiterea infracțiunii bărbatul a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, însă la scurt timp, în rezultatul măsurilor de investigație întreprinse de polițiștii din Criuleni, bărbatul a fost localizat și reținut.

Acesta urmează a fi cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor intenționat.

Bănuitul urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *