Lumea

(Crimeea) Propagandă rusească împotriva bomboanelor „extremiste” ale lui Poroșenko

Despre aceasta a anunțat, pe o rețea de socializare, activista Alena Luneva. Ea a publicat fotografii cu plintele în care lumea este invitată să nu mai finanțeze „violența și extremismul”.

După cum scrie în anunț, „evenimentele perturbatoare” de la Euromaidan din Kiev nu ar fi avut loc, „dacă nu ar fi beneficiat de sponsorizare din partea serviciilor secrete americane și europene și din partea oligarhilor „crescuți” în Ucraina, care-și doresc putere”.

După părerea autorilor pliantelor, printre sponsori se află opoziționistul Petr Poroșenko, proprietarul Corporației de patiserie „Roshen”.

„Chiar și acum ei sunt conduși de o sete de putere obținută prin violență. Putem participa la instaurarea păcii și liniștii, încetând să cumpărăm producția companiei „Roshen”, ce aparține lui Petr Poroșenko. Mai mult, calitatea acesteia a fost pusă la îndoială de federația Rusă. Să spunem NU! Violenței și extremismului. Să boicotăm producția „Roshen”. Bomboanele, torturile și biscuiții nu trebuie să se transforme în bombe”, scrie pe pliantele respective.

Amintim că activiștii de pe Euromaidan au declarat „război economic” membrilor de Partidului Regiunilor și fac apel activ oamenii să nu cumpere producția companiei, proprietarii căreia sunt regionalii, să-și ridice banii de la băncile conduse de regionali și să se rețină de la plata impozitelor.

Sursa: 15minut.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *