Politică

Critici la adresa politicii duse de Maia Sandu: „Va avea soarta lui Gorbaciov. A plecat în neființă, făcând reclamă la pizza”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea soarta lui Mihail Gorbaciov, care a fost aplaudat în străinătate, dar criticat acasă, anticipează avocatul, președintele Partidului PONA, Ion Dron.

Acesta a precizat în cadrul unei emisiuni de la N4, că Republica Moldova ar putea repeta soarta URSS, adică pur și simplu să dispară la un moment dat, transmite Stiripesurse.

„Eu cred că Republica Moldova și Maia Sandu vor avea soarta lui Gorbaciov și a Uniunii Sovietice. A plecat în neființă, făcând reclamă la pizza. Cred că ăsta este viitorul și al Maiei Sandu. La fel și Gorbaciov avea plecări peste hotare și era aplaudat acolo. În schimb, pe fundalul plecărilor peste hotare, o țară, un imperiu a fost ruinat. A făcut-o intenționat sau nu, este o altă întrebare. Certitudinea este că a dispărut. Tot așa va dispărea și acest stat”, a spus Dron.

Fiind rugat să comenteze declarațiile Maiei Sandu despre faptul că Republica Moldova ar fi avansat în „toate clasamentele internaționale care măsoară starea democrației”, politicianul a întrebat: „dar cine face aceste clasamente?”, precizând că sunt departe de realitate.

„Cine face aceste clasamente? Dacă fac aceste clasamente tot cei care au propulsat-o pe Maia Sandu, atunci lucrurile sunt clare. Dacă mergem după clasamentele pe care le face Comisia pentru Democrație prin Justiție (Comisia de la Veneția), lucrurile sunt altfel. Dacă mergem și citim sondajele din Republica Moldova, lucrurile sunt altfel”, a mai adăugat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Gorbi? Va ajunge mult mai bine. Lizz la insurubat si despartit pe Mark si a ajuns PM UK, eh 1 saptamina dar a fost PM. Dansatoarea din Finlanda are $$$$$^8 documentar pe Neofliczzzzz mare eroina ce conteaza sextantul. Sa mai continui? Stiu multe femei in politica care au facut si mai fac spagatul altfel ar fi sevretare la privati.

  2. Critici se pot aduce cate vrei .Totusi dna Sandu trebue sa ia o decizie fundamentala :::::: PAS u l este decis sa duca oamenii in UE. Dar ce va face cand majoritatea boborului vrea cu putin care ii toaca pe ukraineni ???? ??? Va asculta boborul sau isi va lua raspunderea si va duce lumea in UE ??? Asteptam raspunsul INTELECTULUI basarabean.

  3. Voi sunteti tampiti ! Ce dracu aveti cu Maia Sandu si ce nu va … mai convine ? Pe cine ati vrea voi in locul Maiei Sandu ? Hai, spuneti-o clar, sa stim si noi pe cine vreti, ca sa fiti multumiti ! Adica cum “Rep Moldova sa dispara la un moment dat” ? Inseamna ca voi va doriti sa existe in continuare RM in UE. Voi sunteti tampiti ? Voi va dati seama ce inseamna asta ? Pai sunteti “haliti” in UE. Pt ca nu aveti putere economica si sunteti prada sigura, piata de desacere. Singura “sansa” e sa mergeti cu Romania, sa va puneti de acord mereu cu Romania in UE. Si daca va uniti cu Romania e de bine sau de rau ? Pai pensiile vor trebui aliniate, deci va vor creste. Salariile la fel. Adevarat ca veti munci mai mult insa. Cine vor pierde ? Politicienii, pt ca nu vor mai avea locuri in Parlament, decat intr-un numar mult mai mic. Auzi la ei: “soarta lui Gorbaciov” ! Voi vreti sa speriati oamenii si nu aveti cu ce compara. L-ati gasit pe Gorbaciov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *