Atitudini

Cu ce se ocupă Diacov noaptea și cinismul lui Streleț

Politicienii ne mint în fiecare seară de la ecranele televizoarelor, iar bravii noștri „analiști” și „moderatori” nu au prefesionalismul și curajul să-i facă pe ei să spună adevărul. L-am văzut pe Diacov la o televiziune cum cu o încăpăținare penibilă nu dorea să spună cine a negociat cu Voronin din partea PD. A mințit cu o nonșalanță demnă de un politican de rasă. Nu știu, repeta el, deși știa foarte bine. În acel timp când el mințea, la alt post de televiziune Voronin declara că „Diacov lucrează în orele nocturne, el toată noapte îi apropia pe democrați de liberal-democrați”.

Detalii curioase am aflat și de la V. Streleț, „olăcarul” partinic al lui Filat. Acesta, de la același post tv, declara cu aceeași sinceritate cinică că „Voronin a salvat coaliţia”, căci dar anume Voronin „prin votul său, prin demisia guvernului, a lui Plahotniuc, a lui Lupu ne-a dat o palmă, ca să ne revină raţiunea şi sa mergem pe calea cea dreaptă”. Astfel, dacă nu era „palma” lui Voronin, PLDM nu se trezea și nu mai revenea pe calea cea …dreaptă.

Cinismul lui Streleț a ajuns până acolo încât a recunoscut că „coaliţia de azi nu este un mariaj din dragoste, ci o căsătorie din interes; noi am pus temelia unui stat de drept şi noi trebuie să ducem ce ne-am propus până la capăt”. Care este „capătul” nu știm, în schimb suntem siguri că „interesul” despre care vorbește Streleț e altul, nu cel național! Iată de ce, multă lume crede că ceea ce Filat, Lupu și Hadârcă numesc Coaliția proeuropeană în realitate e o Cârdășie antinațională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *