ActualitateROMÂNIA

Cu dreapta poți să satisfaci doar anumite pofte lumești. Stânga e preferata mea, chiar dacă nu scriu cu ea

Piedone e ‘mână lungă’: Cu dreapta poți să satisfaci doar anumite pofte lumești. Stânga e preferata mea, chiar dacă nu scriu cu ea

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5 şi unul dintre candidaţii pentru Primăria Capitalei, a răspuns din nou invitaţiei lui Victor Ciutacu şi a intervenit, de data aceasta telefonic, marţi seară, pentru a comenta anunţul candidaturii din partea PSD-PNL a medicului Cătălin Cîrstoiu.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că nu este deloc intimidat de candidatura doctorului Cîrstoiu, chiar dacă acesta se bucură de susţinerea celor mai mari partide din România, PSD şi PNL.

Piedone spune că are încredere în faptul că va lua voturi atât de la partea dreaptă a eşichierului politic, cât şi de la stânga

În acelaşi timp, Piedone spune că are încredere în faptul că va lua voturi atât de la partea dreaptă a eşichierului politic, cât şi de la stânga.

„Sa stiti ca fructa de mare a devenit ca tuica de prune, e abundenta acum si sunt costuri minime”

„Sunt extrem de cutremurat, fac o disectie in direct acum la un black tiger, ca n-am mancat nimic toata ziua. Sa stiti ca fructa de mare a devenit ca tuica de prune, e abundenta acum si sunt costuri minime.

Iau voturi de la toata lumea, ca sensul giratoriu. Cu dreapta poti sa satisfaci doar anumite pofte lumesti. Stanga e preferata mea, chiar daca nu scriu cu ea.”, a spus Piedone, în direct la România TV.

Mai mult, Piedone se declară nemulţumit de faptul că PSD şi PNL nu au decis să îi desemneze pe Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja, pentru a candida la Primăria Capitalei, deoarece spune că bucureştenii ar fi avut de câştigat din această bătălie electorală.

„Le multumesc ambelor cancelariilor ca au luat Dulcolaxul recomandat de mine aseara, ca sa poata sa scoata un candidat. Mi-ar fi placut sa candidez impotriva Gabrielei Firea si a lui Sebastian Burduja. Cu doamna Firea am facut lucruri si am lasat amprente, era o competitie foarte frumoasa si nu aveam cum sa ne atacam.

Castiga cel mai bine pregatit, electoratul decide, era o competitie corecta. Inclusiv cu Sebastian Burduja, un tanar de viitor, educat. Cu domnul Cirstoiu nu ma incurca, dar sa vii dupa 30 de ani de administratie, sa vin sa fac competitie cu unul care incepe alfabetul in domeniu? El e un simplu manager la un spital cu 14 etaje, atat administreaza el.”, a încheiat Cristian Popescu Piedone.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. O secătură grețoasă, un analfabet cu tupeu,un infractor de drept comun ,așa cum sint în majoritatea adunăturii numită clasă politică romanească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *