Actualitate

(CULMEA GHINIONULUI) Șofer prins de poliție fără permis de conducere în timp ce transporta ilegal 2 tone de mere

Mijlocul de transport, a fost reținut în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora, iar în cadrul verificărilor bărbații au declarat că urmau să lase marfa în satul Tudora. Legumele dar și mijlocul de transport au fost transmise Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Alte două tone de mere fără acte de proveniență au fost reținute de echipa mobilă a Direcției regionale Nord. În cazul dat, pe lângă faptul că șoferul transporta ilegal fructele, acesta nu deținea nici permis de conducere și nici procura pentru automobilul de model Mercedes 308. Cazul este investigat de către ofițerii Inspectoratului de Poliție Briceni.

Cea de-a treia reținere a avut loc pe traseul național Comrat – Vulcănești. Colaboratorii echipelor mobile ale Direcţiei regionale Sud au stopat pentru verificări un autoturism de model Volkswagen Sharan, cu numere de înmatriculare transnistrene. În urma verificării mijlocului de transport au fost depistate 12 butelii pline cu lichid transparent cu miros specific de alcool. La intrebările polițiștilor de frontieră depre proveniența celor 320 litri de alcool, șoferul în vârstă de 35 de ani a declarat că alcoolul i-a fost dat de o persoană care îi datora bani, însă fără a-i oferi careva acte de proveniență.

Șoferul și mijlocul de transport au fost reținute, ofițerii de investigații speciale ai Poliției de Frontieră cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *