Ultima oră

Cum a fost decupat trenul “Prieteniei”, care circulă pe ruta Chişinău-Bucureşti, de CONTRABANDIȘTII de ţigări

Poliţiştii din Ilfov le-au descoperit în trenul "Prietenia", care vine de la Chişinău, ascunse în podea, în compartimente special făcute pentru astfel de transporturi.

Ţigările de contrabandă au fost transportate cu trenul Prietenia, cel care face legătură dintre Chişinău şi Bucureşti. Oamenii legii au scos de aici aproximativ 50 de mii de tigarete care trebuiau să ajungă pe piaţă neagră.

Cei care au încercat să introducă pachetele fraudulos în România s-au dovedit cât se poate de inventivi: au decupat cu migală porţiuni din podeaua trenului, le-au fixat apoi cu nituri şi le-au vopsit că să nu dea de bănuit.

Echipele de poliţişti au descoperit ţigările abia după ce au folosit o aparatură specială, care pătrunde şi în locuri foarte greu accesibile.

În total au fost găsite 1700 de pachete, care valorau pe piaţă neagră 25.000 de lei. Ţigările puteau fi mai multe, pentru că o parte au fost aruncate din mers, până că trenul să ajungă la destinaţie. Iar complicii le-au adunat de pe calea ferată.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei implicaţi în acest transport ilegal, pot stă şi 7 ani în spatele gratiilor. Ei sunt cercetaţi şi vor fi judecaţi în România.  

Sursa: protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *