Actualitate

Cum aplici parfumul vara pentru ca mirosul plăcut să țină întreaga zi

Aplicarea parfumului în timpul verii ar trebui să se facă într-un mod ușor diferit de celelalte perioade ale anului. Pentru că în sezonul cald organismul pierde o cantitate mai mare de apă prin transpirație, acest lucru poate face ca mirosul de parfum să dispară după doar câteva ore.

Cum aplici parfumul în timpul verii?

Nu este deloc comod să pleci de acasă mirosind a parfumul tău preferat, iar la prânz să constați că aroma acestuia a dispărut complet. Din fericire, există o soluție pentru a evita această problemă. Rebecca Richmond, expertă în domeniu, a dezvăluit că trucul care face ca parfumul să reziste atunci când temperaturile sunt ridicate este hidratarea pielii în profunzime.

După duș, aplică pe toată suprafața corpului o cremă hidratantă, după care folosește parfumul preferat. Mirosul se va păstra mult mai mult timp, acesta fiind absorbit mai ușor de piele.

În plus, dacă mergi la plajă, aplică parfumul în zona coatelor, genunchilor sau chiar a buricului. Acest lucru va face ca mirosul de parfum să persiste ore întregi, chiar dacă folosești cremă cu factor de protecție solară sau te bucuri de apa caldă a mării.

Sursa: avantaje.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *