ActualitateExterne

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel subacvatic din lume: O noapte costă aproape cât o garsonieră în București

Cea mai scumpă cameră de hotel subacvatic din lume oferă oaspeților o priveliște uluitoare, nemaivăzută nicăieri altundeva pe pământ, din confortul patului lor.

Camera ultra-luxoasă Muraka este o experiență de cinci stele care va dura o viață întreagă, în timp ce peștii vă înconjoară camera, iar oceanul se mișcă ușor pe lângă ferestrele dvs. – dar are un preț uriaș de 20.000 de euro  pe noapte.

Situată sub Insula Rangali, în Oceanul Indian, camera de hotel vă duce la o adâncime impresionantă de 4,5 metri sub suprafața Maldivelor, într-o lume de vis pentru iubitorii de ocean.

Pentru a ajunge atât de adânc sub apă, dormitorul principal al hotelului necesită ca vizitatorii să urce într-un lift privat sau să coboare pe o scară în spirală din lemn.

Acolo sunteți întâmpinați de mii de pești care se uită prin pereții complet transparenți direct la dumneavoastră.

Uimitorul apartament subacvatic este construit direct pe fundul mării și creează o casă de vacanță perfectă sub apă.

content-image

Plin până la refuz cu facilitățile obișnuite de lux, inclusiv un dulap masiv, un minibar bogat și un pat și o canapea confortabile, dar cel mai uimitor aspect al camerei se află între pereți.

Împreună cu un tavan transparent și pereți transparenți pe toate laturile, oaspeții au posibilitatea de a se bucura de o priveliște uimitoare de 180 de grade a împrejurimilor.

Dar dacă priveliștea nu este suficient de clară dincolo de patul mamutului, există și un tunel personal care servește drept platformă de observare.

În ciuda faptului că prețul a scăzut de la lansarea sa în 2018, de la un preț ridicol de 47.000 de lire sterline, regatul subacvatic este în continuare o atracție de neratat pentru cei care și-l pot permite.

Chiar și nivelul superior al camerei este cu totul unic, cu două dormitoare de rezervă, fiecare echipat cu o baie care dă spre ocean.

Aceasta înseamnă că priveliștea atunci când vă așezați la toaletă sau când vă spălați pe dinți este pur și simplu sublimă.

Dar pentru cei care doresc nu doar să privească apa, ci și să o atingă, puntea superioară vine cu o zonă exterioară dotată cu o piscină infinită.

În plus, complexul oferă chiar și un majordom personal 24 de ore din 24 pe durata șederii, pentru fericitul cumpărător.

Creatorii, Conrad Hotel & Resorts, spun pe site-ul lor: “Descoperiți The Muraka, o reședință de lux cu două niveluri, prima de acest fel, cu un dormitor principal scufundat la peste 16 picioare sub nivelul mării, în Oceanul Indian.”

content-image

The Muraka face parte dintr-o colecție de hoteluri de pe Insula Rangali, ca parte a minunatei stațiuni Conrad Maldives Rangali Island.

Printre acestea se numără primul restaurant submarin din lume – Ithaa – care a fost deschis cu mult timp în urmă, în 2005.

Cazări de lux pe toată insula

Și Overwater Spa, unde oaspeții pot beneficia de toate tratamentele de odihnă și relaxare pe care le-ar aștepta de la o stațiune de cinci stele, dar cu un bonus suplimentar, o podea de sticlă care vă permite să priviți peștii jucăuși.

Alte locuri de cazare în cadrul acestei stațiuni magnifice includ Grand Water Villa, Sunrise Water Villa, apartamentul cu trei dormitoare de pe plajă sau imensul Rangali Ocean Pavilion.

Un bărbat norocos a vizitat anterior o altă stațiune subacvatică și a dezvăluit experiența sa unică de a sta în cameră.

Shaun Stanley, în vârstă de 44 de ani, a vizitat Manta Resort de pe Insula Pemba, Tanzania, pentru a trăi la o adâncime de 13 picioare în apă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *