Ultima oră

Cum arată liderii de la Chișinău la România TV?

Analiștii care comentau evenimentul au insistat asupra faptului că „decuplarea R. Moldova de Rusia nu s-a produs, ci dimpotrivă, influența Rusiei asupra R. Moldova a devenit și mai puternică. La fel de pesimiști s-au arătat aceștia și în privința perspectivei apropierii ei de UE. Cauza acestei situații ei o văd în calitatea guvernării de la Chișinău. Astfel, potrivit lor, „liderii proeuropeni ai R. Moldova sunt jenant de penibili”, „slabi, ineficienți, corupți și nepregătiți să ducă R. Moldova în UE”.

Despre corupția a vorbit în cadrul conferinței de presă din Grădina de la Cotroceni și vicepreședintele american care a declarat. „Lupta împotriva corupției nu e o chestiune de bună guvernare, ci de patriotism”, repetând cuvântul „patriotism” de două ori.

Opiniile analiștilor români de la Româniatv.ro contrastează evident cu cele ale unor analiști de la Chișinău care vorbesc în termeni elogioși despre liderii de la Chișinău și le iartă totul, inclusiv actele scandaloase de corupție, motivând aceasta prin faptul că ei „promovează o politică de integrare europeană”.

(Cronicar)
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *