Actualitate

Cum arată limuzina lui Putin care costă 300 de milioane de dolari și poate sta sub apă / FOTO

„Sistemul de comunicare e intern, bazat complet pe sateliții noștri și încorporat în mașină. Mașina nu va pierde contactul și comunicarea cu forțele de securitate sub nicio circumstanță. Sistemul de apărare este unul de top. În cazul unui atac chimic, mașina își poate bloca ferestrele și rămâne sub apă pentru o perioadă lungă de timp, ca un submarin. Caroseria mașinii este o invenție rusească și, în ciuda dimensiunii și protecției pe care o asigură, este destul de ușoară. Are câțiva metri, este o construcție serioasă”, a explicat Vyacheslav Subbotin, expert în domeniu, pentru Zvezda TV.

Rusia a început să dezvolte acest tip de limuzine în 2012 și până acum a alocat în jur de 300 de milioane proiectului, informează The Drive. Automobilul are șapte metri, fiind mai lung decât „Bestia” lui Trump, dar este mai ușor: cântărește în jur de 6.5 tone.

Financial Times relatează că limuzina rusească a fost dezvoltată de Institutul de Cercetare Științifică și Inginerie din Moscova, în colaborare cu firmele germane Porsche și Bosch și ar avea 592 de cai putere.

Sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *