ROMÂNIA

Cum au înşelat vrăjitoarele din România o ucraineancă: descântece pentru bani şi obiecte din aur posedate

O femeie din Ucraina, stabilită în Italia, a apelat la o vrăjitoare din cartierul bucureştean Dămăroaia pentru a-şi rezolva problemele personale, însă a rămas fără 20.000 de euro şi obiecte din aur “posedate”, în schimbul unor descântece şi incantaţii care nu au avut niciun efect.

Poliţiştii de la Secţia 5 din Capitală efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii în cartierul Dămăroaia, fiind căutate patru persoane care ar fi înşelat o femeie stabilită în Italia, cu cetăţenie ucraineană.

Potrivit unor surse judiciare, femeia a văzut o postare a unei vrăjitoare din România şi, cum avea probleme personale nerezolvate, a luat legătura cu ea.

Cele două au comunicat online o vreme, iar pentru “sfaturile” primite femeia a fost de acord să-i trimită vrăjitoarei suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe.

Ulterior, vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să vină ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a venit să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei – soţul, soacra şi socrul.

În cadrul întrevederii, femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt “posedate”. Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece “era nevoie de o incantaţie mai puternică”, la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Cum femeia nu a mai primit banii înapoi şi a realizat că a fost înşelată, a trimis o sesizare pe mail Poliţiei Capitalei, care a declanşat imediat o anchetă. 

Sursa Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *