Frumusețe

Cum eşti mai frumoasă – naturală sau photoshopata?

Executivii retailerului de moda spun ca vor sa dezvaluie frumusetea naturala si anunta ca vor interzice editarea fotografiilor pe calculator. Noua campanie pentru costume de baie arata fotografia reala a unui model si cum ar arata aceeasi femeie, intr-o fotografie editata pe calculator.

Puse una langa cealalta, fotografiile se aseamana foarte tare, numai ca in cea originala, modelul are coapsele si bratele un pic mai mari, parul mai ravasit, un surplus de grasime sub sutien si riduri in jurul ochilor, suficient cat sa fie nevoie de retus in Photoshop..

Telegraph.co.uk a spus in ce consta noua campanie Debenhams: fotografia editata va fi afisata in magazinul lor din Oxford Street – Londra. In acelasi timp, cealalta imagine cu fotografia modelului in deplinatatea frumusetii sale naturale, va fi expusa alaturi de imaginea retusata digital si de un text: “Noi nu ne-am saturat de frumusetea naturala; aceasta imagine nu este editata. Ce parere ai?”
Beneficiarul campaniei spera sa se bucure de succes si sa le arate femeilor cat de bine trebuie sa se simta in propria piele.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *