Actualitate

Cum îți alegi rochia de seară perfectă / FOTO

Sunt câteva criterii de care ar trebui să ții cont dacă dorești să fii perfectă, din toate punctele de vedere.

Ai grijă la măsuri

Toate femeile am avut la un moment dat probleme legate de găsirea mărimii potrivite la o piesă vestimentară. În funcție de țara în care a fost produsă respectiva rochie/cămașă/bluză, am putut observa că există mici sau mari variații ale mărimii, care au schimbat total felul în care o haină se mulează pe corp. Tocmai din cauza acestui lucru, e de indicat să purtați rochii lungi de seara sau alte produse fabricate în România, tocmai pentru a limita căutările la o singură mărime. Chiar și dacă îți știi bine măsura, tot trebuie să probezi dacă ai posibilitatea. În schimb, dacă cumperi hainele online, cum sunt cele de pe DyFashion, ai din start asigurată măsurarea suplimentară a hainelor. În așa fel, indiferent de rochia pe care ai alege-o, cu siguranță se va potrivi la perfecțiune pe întregul corpul tău.

Îmbracă-te în funcție de eveniment

O rochie cu paiete nu e totuna cu una din catifea. Tocmai de aceea, e indicat să te interesezi pe cât posibil și să afli cât mai multe detalii legate de eveniment. În așa fel, indiferent de ce rochii lungi de seară alegi, acestea vor fi la locul potrivit în momentul potrivit. Pentru a înțelege mai bine despre ce anume vorbesc, am adăugat mai jos o poză cu două rochii de la DyFashion, din materiale și croieli diferite, destinate pentru seară. Poți observa fără nicio problemă că fiecare dintre acestea are un cu totul alt specific, fiecare în parte potrivindu-se în situații diferite.

Forma potrivită

Chiar dacă nu acorzi prea mare importanță acestui fapt, e indicat să îți cauți rochia după forma care ți se potrivește, nu neapărat după cea care îți place. De multe ori vei rămâne dezamăgită dacă îți alegi rochia după dorințe și nu după nevoi, potrivire, cum ar trebui de fapt. Tocmai datorită acestui lucru, ar fi indicat ca pe cât posibil să te interesezi ce ți se potrivește cu adevărat. Numai așa vei putea face cele mai bune alegeri.

E bine să ții cont de câteva principii, ca să fii sigură că vei fi o apariție de neuitat! De asemenea, fii foarte atentă la calitatea produsului pe care îl alegi! Iar dacă ai confuzii legate de stil, mizează pe rochii cu croială clasică, simplă – cu ele nu vei da greș niciodată!

Sursa: unica.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *