Actualitate

Cum ne vom machia în 2013?

Oricât ai fi de obosită sau lipsită de puterea de a începe o nouă aventură cotidiană (vremea rece sau extrem de mohorâtă, pregătitul şi dusul copiilor la grădiniţă, un trafic infernal sau aşteptatul în staţie după un mijloc de transport în comun, gândurile la sarcinile de la job), vei vedea că, imediat după ce te-ai machiat, faţa ta se va schimba un pic, chipul ţi se va lumina, iar tu vei redobândi încrederea în sine, încredere care te ajută să păşeşti cu fruntea sus într-o nouă zi. Şi pentru ca tu să fi mereu frumoasă, FEMEIA îţi va da câteva sugestii legate de machiajul anului 2013. 

Natural

Machiajul preferat de foarte multe doamne şi domnişoare, mai ales pentru orele petrecute la serviciu, este cel nude. Se realizează foarte uşor, îţi pune privirea în evidenţă şi te ajută să nu epatezi niciodată. Cu acest machiaj nu vei da greş! Cu puţină experienţă, îţi poţi crea un make-up fresh folosind farduri în nuanţe calde. Poţi alege bej, crem-arămiu sau maro.

Evidenţiază privirea

În cazul în care ai ceva experienţă în folosirea tuşului pentru pleoape sau a creionului dermatograf, poţi opta pentru un machiaj ,,ochi de pisică”. Liniile pe care le vei trasa trebuie să fie cât mai subţiri, delicate şi, bineînţeles, cât mai drepte şi asemănătoare una cu cealaltă. În cazul în care machiajul este reuşit, efectul este deosebit. Privirea va fi alungită, iar tu vei avea un aer sofisticat şi misterios.

Nu vei da greş în acest an nici dacă vei alege fardurile sidefate. Culorile trebuie să fie cât mai vii, iar machiajul – extravagant. Pentru a arăta diferit, alege farduri în nuanţe şi texturi sidefate. În cazul în care nu vrei astfel de farduri, optează pentru un rimel sau un tuş colorat.
Machiajul smokey eyes este etern. El rămâne în tendinţe şi în acest sezon. Singura deosebire este că machiajul nu se mai realizează cu nuanţe fumurii, stiliştii recomandând nuanţele maronii!

Accentul pe buze

Rujul roşu este în tendinţe mereu. Pentru acest sezon însă este recomandat rujul violet. Dacă te prinde culoarea murelor, poţi să o foloseşti cu încredere în acest sezon.

Pomeţii ies în evidenţă

Evidenţierea pomeţilor cu un blush în nuanţe trandafirii se impune! Pentru un look spectaculos, alege un mascara şi o culoare cât mai naturală a buzelor. Poți aplica fie un balsam şi un gloss, fie un ruj nude.

(Timpul Supliment Femeia)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *