Femeia

Cum să prepari o rețetă deosebită de legume coapte

Ingrediente:

● 1 dovleac.
● 1 morcov mășcat.
● 2 roșii.
●3 ouă.
● 100 g de smântână (15%).
● 50 g de cașcaval tare.
● Usturoi (după gust) 3 căței.
● Sare.

Cum se prepară:

Taie dovleacul și morcovul în fâșii subțiri, cu ajutorul unui cuțit pentru legume. Taie roșiile în rondele.

Fiecare fâșie de dovleac și morcov se rolează. Aranjează apoi fiecare rondel de legume în ordine de șah. Rondelele de roșii se așează la marginile tavei. Adaugă umplutură (ouăle, cașcavalul ras și smântână, amestecate bine), iar deasupra presară usturoi pisat. Se coace 25 – 30 minute, la 180 de grade. 

ea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *