Fotbal

CUPA ROMÂNIEI/ Steaua Bucureşti a învins în Giuleşti

Unicul gol a fost marcat de Romeo Surdu la începutul mitanului secund. Atacantul stelist a primit o pasă excepţională de la Cristi Tănase, a trecut cu noroc de portarul gazdelor, Coman, şi a marcat cu un şut pe jos. Surdu s-a revanşat astfel după bara din meciul de campionat, disputat luni.

Prima repriză a fost destul de anostă şi ocaziile au lipsit. După pauză, gazdele au ratat din toate poziţiile prin Roman, Candido Costa, Frunză, Sburlea, Marius Constantin, Cassio şi Spadacio. Portarul advers Ciprian Tătăruşanu, însă, a făcut probabil meciul vieţii, respingând tot ce se putea inclusiv şi de trei ori în aceeaşi fază!

Într-un alt meci disputat ieri după amiază, la Cluj, s-a produs o grandioasă surpriză. Unica reprezentantă a României în grupele Ligii Campionilor Europeni, CFR Cluj, a fost eliminată din lupta pentru prestigiosul trofeu, după ce a pierdut cu 0-1, în faţa bistriţenilor de la Gloria.

După disputarea partidelor de miercuri şi joi,din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, în etapa semifinalelor au acces două echipe din Bucureşti – Dinamo şi Steaua, precum şi două din provincie – FC Braşov şi Gloria Bistriţa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *