Actualitate

Curtea de Conturi a aniversat 23 de ani de la înființare

În cei 23 de ani de activitate, instituția a parcurs o perioadă în care, prin eforturi comune, muncă asiduă și profesionalism, au fost obținute performanțe recunoscute atât pe plan național, cât și internațional.

Promovând valorile și obiectivele unei instituții moderne de audit, bazate pe bunele practici și standarde internaționale, Curtea de Conturi contribuie la creșterea nivelului de responsabilitate managerială, transparență instituțională, bună gestionare a banilor publici în R. Moldova.

Cu ocazia acestei frumoase aniversări, Veaceslav Untilă, președintele Curții de Conturi, a adresat un mesaj de felicitare pentru angajații instituției, aducându-le sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată, devotament și contribuție în procesul de dezvoltare instituțională și dorindu-le prosperitate, multă sănătate, noi realizări și împlinire atât pe plan profesional, cât și personal.

În același context, Tamara Andrușca, vicepreședintele Curții de Conturi, a menționat că realizările instituției se datorează în mare parte angajaților, cărora le-a adresat cele mai sincere felicitări. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *