Internațional

DAAC Hermes a cumpărat Viorica Cosmetic

Preşedintele Consiliului de Administrare al "DAAC-Hermes Group", Vasile Chirtoca, a declarat pentru NOI.md că, deşi managementul "Viorica-Cosmetic", în general, va fi păstrat, în următorii 3 ani se planifică realizarea unor investiţii majore în dezvoltarea întreprinderii, cu atragerea partenerilor străini.

În special, este vorba de dotarea suplimentară cu echipamente şi tehnologii moderne, extinderea gamei de produse, dezvoltarea producţiei pentru copii şi produse ecologice, utilizarea largă a materiei prime ecologice din Moldova de origine vegetală, investiţii semnificative în aspectul produselor, marketing şi publicitate.

Potrivit lui Vasile Chirtoca, compania va acorda atenţie deosebită consolidării poziţiei produselor respective pe piaţa internă, iar accentul principal va fi pus pe export.

Reamintim că un pachet de peste 1,7 milioane de acţiuni ale companiei ”Viorica-Cosmetic”, expus la vînzare cu o valoare nominală de 11 lei pentru o acţiune, a fost vîndut la licitaţie la un preţ iniţial de 30 de lei per acţiune.

Capitalul social al SA ”Viorica-Cosmetic” este de 19 524 857 lei.

sursa: noi.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *