ActualitateROMÂNIA

‘Dacă au nevoie de oameni care să nu facă nimic’

Primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a făcut unele declarații  într-un interviu difuzat în emisiunea “Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS. În cadrul acestui interviu, edilul a spus că nu exclude o viitoare candidatură la prezidențiale, și a emis și un comentariu sarcastic referitor la anunțul președintelui Klaus Iohannis privind candidatura la șefia NATO.

Întrebată de moderatoarea Anca Alexandrescu dacă se gândește la o eventuală candidatură la președinția României, Elena Lasconi a răspuns că nu exclude această posibilitate. Doar că, în accepțiunea sa, nu ar fi momentul oportun acum, lăsând să se înțeleagă că va candida pentru încă un mandat de primar al municipiului Câmpulung Muscel „Candidez ca să scoatem Cîmpulungul la lumină, cel puțin trei (n.r. mandate)’

Întrebată apoi dacă ar putea da trei nume de femei care să devine președinte la României, Elena Lasconi a spus că nu are un răspuns. „Nu am exemple“, a spus ea.

Elena Lasconi, curtată de PNL?

 

Edilul din Câmpulung Muscel a avut un răspuns sarcastic la întrebarea Ancăi Alexandrescu despre anunțata intenție a președintelui României de a candida la șefia NATO: „Îl susțineți pe Klaus Iohannis la NATO, pentru că a anunțat că își asumă candidatura în numele României?“, a întrebat moderatoarea.

„NU! M-ați omorât! Președintele nostru este o persoană inexistentă. Dacă NATO are nevoie de oameni care să nu facă nimic, DA (n.r. l-aș susține)!“.

Cât despre conflictul iscat între liberali și ea – după ce a acuzat că a avut trei controale la Primărie într-o singură zi și că este hărțuită de instituțiile statului – aceasta a afirmat că nu se lasă intimidată și că a angajat o casă de avocatură: ‘Mi s-a propus să intru în PNL. Și dânsa (n.r. Alina Gorghiu, ministrul Justiției). Mă pregătesc cu o casă de avocatură foarte serioasă. Mai multe instituții au fost trimsie în control, dar cea care a fost cireașa de pe tort a fost ISC (n.r. Inspectoratul de Stat în Construcții) Argeș, condus de un fost șofer de la ISC București și fost polițist local la Sectroul 6 și ar eun singur scop în viață: să-i facă lui Lasconi dosar penal și să blocehze toate proiectele pe fonduri europene, ca să arate că nu sunt capabilă să duc la bun sfârșit aceste proiecte. Dar nu mă las intimidată. Știu că există justiție în țara asta și mă voi bate“, a subliniat Elena Lasconi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Tanti asta, cu fiica ei cu tot, crede ca-i joaca pe romani dupa bunul lor plac. Se vrea satula si cu slanina in pod, cum e o vorba inteleapta din batrani
    Am avut de toate, n’asa, un politician de la USR presedinte ne mai lipseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *