Sport

Dacii se intaresc inaintea debutului european

Astazi, trei cluburi moldovenesti de fotbal vor sustine meciuri importante in programul competitional al Europa League, turneul preliminar. Dacia Chisinau si Iskra-Stal Rabnita (vicecampioana si premianta de bronz la ultima editie a Diviziei Nationale) vor juca in deplasare primele lor partide din noul sezon international.

Adversara „lupilor galbeni” – Zilina (Slovacia) este cunoscuta ca o echipa robusta, cu multa experienta in fotbalul intern si international, si putem afirma ca este cel mai puternic concurent al formatiilor noastre din aceasta saptamana. Echipa lui Roman Pilipciuk s-a deplasat (de altfel, ambele formatii au optat pentru autocar) in Slovacia cu doi jucatori noi, bine cunoscuti amatorilor de fotbal: ex-componentul selectionatei de tineret a Rusiei Andrei Demcenko (32 de ani) si camerunezul in varsta de 27 de ani, Habib Gok, venit de la Nistru Otaci. Este de remarcat faptul ca primul a jucat la asemenea echipe galonate precum ?SKA Moscova si Ajax Amsterdam.
In meciul Zilina – Dacia, care va incepe la 18.30, ora Chisinaului, antrenorul chisinauian nu va putea miza pe Alexandru Onica. Acesta, avand banderola de capitan, a fost eliminat in ultimul meci european al „lupilor galbeni” din anul trecut, cel cu Borac (Serbia).O cale mai scurta are de parcurs echipa nistreana Iskra-Stal. Ea va fi gazduita, incepand cu ora 20.00, de catre reprezentanta fotbalului bulgar, Cerno More Varna. Tot astazi, precum v-am mai informat, Zimbru Chisinau va sustine al treilea meci in Europa League, cu Pacos de Ferreira (Portugalia), iar trei participanti norocosi la concursul nostru de fidelitate vor primi cate doua bilete la acest meci, care va incepe la ora 19.30, pe Stadionul „Zimbru”.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *