Internațional

Dalai Lama a vorbit studenților din Portland despre extratereştri

Liderul spiritual a avut ocazia să le spună studenţilor şi nu numai, că momentul marii întîlniri cu o civilizaţie extraterestră nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul şocante pentru că le-a transmis studenţilor că trebuie să fie pregătiţi pentru clipă în care vor ajunge să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii, potrivit efemeride.ro.

“Pînă la urmă, vom primi vizitatori din altă galaxie. Aceeaşi oameni. Poate puţin diferiţi că formă, dar în principiu la fel. Aceleali fiinţe simţitoare. Trebuie să înţelegem că extratereştrii sînt fiinţe care simt lucrurile la fel că noi, chiar dacă au o formă diferită”, este de părere Dalai Lama.

Discursul, pînă la urmă, a avut rolul de a sublinia faptul că indiferent de formă fizică pe care o pot avea extratereştrii, ei sînt fiinţe dotate cu simţuri că şi noi. Acest fapt indică şi atenţionarea de a-i trata cu bunătate, chiar dacă ei sînt atât de diferiţi. Interesant mai este faptul şi că Dalai Lama a subliniat că acest moment va fi unul şocant pentru cei mai mulţi dintre oameni, pentru că formă fizică a acestor fiinţe inteligente poate fi una traumatizantă.

În acest fel, putem spune că este pentru prima dată cînd omenirea este pregătită pentru clipă în care viaţă i se va schimbă din toate perspectivele. O asemenea întîlnire presupune responsabilitate şi într-un fel modificarea perspectivelor asupra vieţii. Nimeni nu poate preciza cînd se va produce această întîlnire. Probabil că atunci cînd omenirea va fi pregătită şi această pregătire presupune o sumedenie de lucruri.

sursa: pefata.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *