Sport

Daniil Titov de 13 ani a câștigat un turneu duminical de tenis de masă

„Sînt bucuros că am învins. Mă voi strădui să progresez în continuare”, a declarat învingătorul pentru Agenţie la finele competiţiei. În finală el l-a învins pe veteranul Alexandru Nartov. Acesta nu a fost singurul care a participat la categoria de vîrstă respectivă (plus 50 de ani). Printre ei s-a aflat şi maestrul sportului Vadim Socolov, originar din Camenca, stabilit în prezent la Moscova. ”Am venit ca să testez situaţia. Anul curent am să împlinesc 70 de ani şi doresc să organizez la Chişinău în toamnă cu suportul federaţiei un turneu cu această ocazie”, a declarat fostul membru al selecţionatei Moldovei.

Cel mai în etate participant la turneu, Gheorghe Eremia (70 de ani) a marcat recent acest jubileu. El s-a clasat pe locul doi în cea de-a doua finală după ce i-a cedat în meciul decisiv unui alt veteran, Alexandru Semco.

”Am să-mi iau revanşa la turneul din 24 ianuarie curent, care se va desfăşura pe categorii de vîrstă şi va fi consacrat unui alt sărbătorit, Marc Granovschi, preşedintele federaţiei municipale de profil, care va marca prin acest fapt cea de-a 70-ea aniversare a naşterii”, a declarat veteranul.

Turneele duminicale sînt organizate tradiţional de federaţia municipală de profil. Campion absolut anul trecut a devenit Serghei Lebediuc, care a cîştigat de opt ori competiţia. Daniil Titov s-a clasat la ediţia precedentă pe locul trei, avînd la activ trei victorii.

Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *