Timpul Local

De 1 iunie StarNet a lansat Wi-Fi gratuit în Cahul!

StarNet le-a adus în dar tuturor localnicilor, de 1 iunie, o zonă de Wi-Fi gratuit în parcul “Grigore Vieru” şi a transformat sărbătoarea copiilor într-un eveniment plin de culoare.  

”Ne bucurăm că am reuşit să aducem copiilor, părinţilor, buneilor din Cahul un astfel de cadou chiar de 1 iunie, cât tot oraşul sărbătoreşte copilăria. StarNet demostrează încă o dată că aduce în oraşele din Moldova nu doar servicii de cea mai înaltă calitate de Internet, Televiziune şi Telefonie, dar şi proiecte inovaţionale, cu impact social, aşa cum sunt zonele Wi-Fi. Cahul, este al 7-lea oraş în care StarNet lansează zona Wi-Fi cu acces gratuit la Internet, oferind astfel tuturor posibilitatea de a-şi petrece timpul liber relaxându-se şi comunicând pe net, accesând site-urile preferate, citind ştiri, verificând e-mailul în aer liber”, a menţionat Aurel Bzovii, șef Centru Regional Cahul, StarNet.

Centrul Regional Cahul a fost deschis la finele anului 2011 şi se bucură deja de un număr mare de clienţi la serviciile de Internet, Televiziune şi Telefonie de ultimă generaţie. Lansarea zonei Wi-Fi în Cahul continuă seria inaugurărilor din acest an din Hânceşti, Sângerei şi Făleşti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *