Internațional

De ce a pus grupul Wagner o recompensă de 15 milioane de dolari pe capul ministrului apărării din Italia

În urmă cu aproximativ zece zile, un raport al serviciilor secrete italiene i-a comunicat ministrului italian al apărării Guido Crosetti că grupul rusesc Brigada Wagner a pus o recompensă pe capul său.
Conform celor scrise de cotidianul Il Foglio, care a publicat ştirea în premiră, recompensa ar fi în jur de 15 milioane de dolari, transmite Agenția.

Luni, Crosetto a declarat că „creșterea exponențială a fenomenului migrator care pleacă de pe coastele africane este, într-o măsură considerabilă parte a unei strategii clare de război hibrid pe care divizia Wagner, mercenari plătiţi de Rusia, o practică folosindu-se de ponderea sa relevantă în unele țări africane”.

Conducătorul Brigăzii Wagner, Evgheni Prigojin, a răspuns că „Crosetto ar trebui să privească mai puțin în alte direcții și să se ocupe de problemele sale, pe care probabil că nu a reușit să le rezolve. Nu suntem conștienți de ceea ce se întâmplă cu criza migrației, nu ne ocupăm de asta, avem de rezolvat o mulțime de probleme”, și l-a insultat în rusă pe ministru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *