Justiție

Va anula Biroul Migrație și Azil al MAI interdicția de intrare în R. Moldova impusă de Dodon, deputatului român George Simion?

Cei șapte profesori turci de la rețeaua de licee „Orizont”, expulzați ilegal din Republica Moldova în anul 2018, au dreptul de a intra și de a se afla pe teritoriul țării noastre, în conformitate cu prevederile Legii 200/2010 privind regimul străinilor în Republica Moldova.

Biroul Migrație și Azil al Ministerului Afacerilor Interne a revizuit actele administrative emise în privința cetățenilor turci, profesori în cadrul Liceului ,,Orizont”, ca urmare a Hotărârii CtEDO Ozdil Republicii Moldova nr. 42305/18 din 11 iunie 2019.

Biroul de Migrație și Azil poate anula chiar astăzi interdicția impusă lui George Simion de a veni în R. Moldova, de ce nu o face?

Decizia Biroul de Migrație și Azil al MAI condus de PAS, în care a revizuit un act administrativ, demonstrează că interdicția impusă lui George Simion de Dodon, este de facto susținută și de regimul actual al Maiei Sandu.

Deputatul AUR, George Simion este în lista deputaților Parlementului României care vor participa la ședința comună a Parlamentelor României și R. Moldova din 18 iunie.

Delegaţia din partea Camerei Deputaţilor care va merge la această şedinţă este alcătuită din preşedintele forului, Marcel Ciolacu, membrii Biroului permanent, liderii grupurilor parlamentare, preşedinţii comisiilor permanente ale Camerei, preşedinţii comisiilor comune ale Camerei şi Senatului, care sunt deputaţi, membrii Guvernului care sunt deputaţi.


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Maldavenii cu curul în două luntri că de obicei. Când o să se schimbe ceva în acest comportament de curve rusofone o să fie mirare mare. Tari ni mai placi pomana di la Ieuropa, da’ și mai tari ni placi sâ-i pupăm în cur pi „frații” noștri ruși.
    Niște subdezvoltați intelectual și niște curve morale ce nu merită nicicum sa intre în UE. Nu cu mentalități și obiceiuri rusofone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.