Actualitate

De ce femeile poartă genți de mari dimensiuni

Ei bine, stim cu totii ca femeile poarta in fiecare zi in geanta o multime de lucruri de care nu se pot lipsi chiar daca nu au neaparata nevoie de ele. Exista bineinteles si femei care aleg posete dama pentru a-si purta strictul necesar, insa aceste situatii sunt mai rare. Trebuie sa recunoastem ca uneori gentile supradimensionate sunt foarte utile.

Dar cand aleg femeile astfel de modele de mari dimensiuni?

1. Sunt cazuri in care gentile mari sunt alese doar din motive legate de trend. Daca vedetele sau bloggeritele influente le poarta, atunci pe strada vor aparea din ce in ce mai multe femei cu astfel de genti.

2. Par mai alegante. Da! Gentile mari confera o nota de eleganta pentru ca majoritatea modelelor de genul acesta sunt confectionate din piele si au o structura rigida astfel incat oricat de multe lucruri ar incerca femeile sa care, aceasta isi pastreaza forma.

3. Zilele incarcate de lucru. Cand vine vorba despre zilele aglomerate la locul de munca in care stii ca vei avea multe documente si dosare de transportat, iar dupa job ai o intalnire si ti-ai luat trusa de machiaj, cu siguranta vei cauta cea mai incapatoare geanta din garderoba ta.

4. Pentru femeile ce nu detin permis de conducere, o geanta supradimensionata poate fi salvarea lor. Daca cele ce vin la locul de munca cu masina personala isi permit sa isi tina laptopul sau tableta pe bancheta din spate sau sa isi mai iau o piesa vestimentara de schimb pe care sa o agate de manerul din spate, nu acelasi lucru se poate spune si despre femeile ce ajung cu metroul la munca. In cazul acesta, din nou gentile supradimensionate vin in ajutor.

Si sa nu crezi ca, pentru ca sunt de dimensiuni mari, si preturile vor fi exagerate. Aceste modele pot intra si ele in categoria genti dama ieftine cu sigranta, daca stii unde sa le cauti.

Sursa: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *