CSI / Rusia

De ce portalul șovin kp.md nu este blocat de SIS-ul din R. Moldova? O jurnalista de la Komsomolskaia Pravda, arestată pentru spionaj în Kosovo

Ministrul de Interne din Kosovo a anunțat că a arestat o jurnalistă rusă, suspectată că ar putea fi spion, relatează Reuters și Nexta. Este vorba despre jurnalista Daria Aslamova care ar fi fost angajată în acțiuni de spionaj pentru serviciul de informații militare rus.

Daria Aslamova folosea legitimația de jurnalist ca acoperire, a precizat ministrul de Interne Xhelal Svecla.

Aslamova, care lucrează pentru tabloidul Komsomolskaya Pravda, a fost citată de presa rusă spunând că a fost eliberată și se află acum în orașul sârb Raska. Aslamova și ziarul la care lucrează nu au comentat acuzațiile de spionaj.

Stire de „ultima ora” marca kp.md. Moldovenii se muta in transnistria pentru ca acolo totul e mai ieftin

TIMPUL menționează că portalul kp.md abundă de articole cu un vădit caracter șovin și xenofob, lucru care se pare nu deranjează SIS-ul din R. Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. De ce SIS -ul nu reacționează ?Probabil, mai aproape de iarnă, va acumula aproape toate cozile de topor rusești pentru a încălzi sediul SIS -ului …

  2. Au fost atenționări despre nereguli la SIS, care ulterior s-au adeverit. Acum iarăși se atenționează. Aude guvernarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *