Culinar.md

De ce trebuie să păstrezi zeamă de la castraveţii muraţi

Nu ai reuşit să consumi toate paştele pe care le-ai preparat la prânz? Ştim cu toţii că, după ce sunt puse la frigider, ele absorb foarte mult sos şi devin neplăcute la gust şi aspect. Dacă torni câteva linguri de zeamă de la castraveţii muraţi peste ele, vei îmbunătăţi considerabil atât aromă cât şi aspectul acestora.

Poţi face un hummus din năut absolut delicios, dacă adaugi şi câteva linguri de zeamă de la castraveii muraţi. În general, hummusul este o pastă gustoasă, dar greoaie şi seacă. Cu zeamă această vei obţine un gust acrişor, foarte bun.

Această zeamă de castraveţi poate fi utilizată chair şi la conservarea altor legume. De preferat, este să o utilizezi la conservarea cepei, a usturoiului sau a roşiilor. Orice legumă moale este păstrată bine în acest suc. Adaugă condimente şi câteva fire de mărar şi va ieşi o minunăţie!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *