Social

De la concert direct la Poliție. Ghinionul unui bărbat supărat pe iubită

Un bărbat în vârstă de 35 de ani riscă să fie sancționat, după ce a creat un scandal în seara zilei de sâmbătă, încercând să intre la concertul de la Chișinău Arena.

Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că bărbatul era vizibil în stare de ebrietate, avea un comportament neadecvat și încerca să intre în incinta Chișinău Arena. Motivul – o ceartă cu prietena sa, care s-a dus la concert fără el, scrie Stiri.md.

Angajații Poliției, aflați la menținerea ordinii publice, au intervenit pentru a clarifica situația și a-l lua pe bărbat din mijlocul scandalului creat. Acesta a comunicat oamenilor legii că s-a certat cu prietena sa pentru că s-a dus fără el la concert, din ce motiv încearcă să intre și el.

Ulterior, bărbatul a apelat pe cineva insistent, în încercarea de aș-i găsi iubita.

„Fata mea e acolo! Ea a dispărut! Eu trebuie să o găsesc. Alionușca mea e acolo”, spune bărbatul. 

Ulterior, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele cazului, iar bărbatul urmează a fi sancționat conform legislației.

Complexul multifuncțional „Chișinău Arena” a fost dat în exploatare pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun. Primul eveniment de la construcția edificiului a fost un „concert istoric” al formației de muzică pop-rock din Ucraina „Okean Elzy”, în susținerea Ucrainei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *