Actualitate

De Paști, familiile cu copii vor fi privilegiate la frontieră. Ce decizie a luat Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră menționează într-un comunicat de presă, că s-a decis să fie suspendate toate concediile angajaților și se vor forma rezerve din inspectori de frontieră pentru a interveni în situațiile cu flux mărit de călători. În cele mai solicitate puncte de trecere vor fi delegați managerii direcțiilor specializate din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Poliția de Frontieră va face apel către instituțiile financiar-bancare dislocate în punctele de trecere a frontierei să-și revadă programul de lucru, pentru a face față numărului sporit de călători care achită vinietele în special. S-a venit și cu propunerea montării unor terminale înafara punctelor de trecere, astfel ca să se evite formarea rândurilor.

Urmează să fie deschise puncte de trecere cu statut local, amplasate pe sectorul de frontieră moldo-ucrainean, pentru a simplifica trecerea frontierei de către cetățenii Republicii Moldova și Ucrainei care locuiesc permanent în raioanele administrative de frontieră, în baza buletinelor de identitate sau în baza pașapoartelor.

La necesitate, va fi mărit numărul de echipe mobile antrenate la supravegherea traseelor naționale din zona frontierei de stat.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *