Actualitate

Decizie de ultimă oră de la CEC cu privire la alegerile primarului de Chișinău

CEC l-a confirmat drept reprezentant al PN cu drept de vot consultativ în CEC pe Mihail Bușuleac, dar și a confirmat-o drept persoană responsabilă de finanțe (trezorierul), din partea aceluiași partid, pe Natalia Văleanu, pentru perioada campaniei electorale a alegerilor locale noi din data de 20 mai 2018.

Totodată, CEC a confirmat persoana responsabilă de finanţe (trezorierul) din partea Partidului Politic „Casa Noastră – Moldova”, Olga Scripnic, iar a Partidului Liberal – Maria Josanu.

Tot astăzi, CEC a acreditat un observator internaţional din partea Ambasadei Republicii Italiene în Republica Moldova, 9 observatori naționali din partea Asociației obștești „Reprezentanța din Moldova a Internațional Republican Institute din SUA”, dar și a 182 observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX”, în vederea monitorizării alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018.

De menționat că, CEC a luat act de rapoartele financiare ale concurenților electorali din campania electorală a alegerilor locale noi din 20 mai 2018, la situația din 13 aprilie, dar și 20 aprilie 2018. 

Sursa: provincial.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *