Actualitate

DECLARAȚIA ZILEI la Cod Galben: „Cei care poluează râul Bâc săvârșesc o crimă împotriva umanității și trebuie să ajungă la pușcărie”

La rândul ei, Iuliana Cantaragiu, reprezentantă a Centrului Național de Mediu, a menționat că, de fapt, cauza principală a mirosului din Chișinău sunt deșeurile care ajung în râul Bâc de la întreprinderile din preajmă. „Agenții economici consideră că nu este obligatoriu să respecte legislația de mediu. Cei care poluează râul Bâc săvârșesc o crimă împotriva umanității și trebuie pedepsiți penal. Problema e că mulți dintre ei sunt protejați de cineva de sus și nu au frică…” 

Tot potrivit ei, „cu apa din râul Bâc sunt irigate legume în raionul Anenii Noi, ulterior acestea ajung la piețele din toată țara, iar oamenii le consumă și se otrăvesc. Agenții economici, care și-au permis să deverseze ape uzate, trebuie să stea la închisoare”. 

Toate declarațiile ce țin ce acest subiect, le puteți urmări în cadrul emisiunii „Cod Galben” de ieri, 20 septembrie 2016:

 

„Cod Galben” este o emisiune interactivă, difuzată de luni până vineri pe postul 10 TV, cu începere la ora 18:30 până la 20:00. Emisiunea poate fi urmărită online pe siteu www.privesc.eu

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *