Moldova

(Declarație) Cinci primari PLDM din Briceni aderă la PDM

E vorba de primarii din satele Criva, Medveja, Cotelea, Tețcani și orașul Lipcani. Aceştia îşi motivează decizia prin posibilităţile pe care le oferă un partid aflat la guvernare, spre deosebire de formaţiunile din opoziţie, de a realiza promisiunile electorale, inclusiv în ceea ce priveşte integrarea europeană.Semnatarii au declarat că, prin urmare, aderă la Partidul Democrat. 

„Criza politică din ultima perioadă s-a transformat într-o criză economică, existând riscul ca, în curând, ţara să fie în incapacitatea de a plăti salariile şi pensiile, de a întreţine şcolile, grădiniţele, policlinicile şi spitalele. În acest context, susţin actuala guvernare ce continuă implementarea Acordului de Asociere la Uniunea Europeană şi deblocarea finanţărilor externe”, se spune în document.

„În calitate de primar ales pe listele PLDM-ului din raionul Briceni, doresc să realizez promisiunile pe care le-am făcut, promisiuni care însă nu pot fi realizate decât în cadrul unei guvernări stabile şi pro-europene. Reforma instituţiilor de drept, redresarea economică şi un trai mai bun pentru fiecare dintre noi nu pot fi realizate dacă PLDM-ul, partidul pe care îl reprezint, fuge de responsabilităţi”, precizează aleşii locali.

 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *