CSI / Rusia

(DECLARAȚIE) Este important ca Putin să rămână în viaţă pentru Tribunalul de la Haga

„Sănătatea (lui Putin – n.r.) se spune că nu este proastă. A dispărut recent pentru o vreme şi tot Facebook-ul şi internetul s-a umplut de o speranţă ciudată – că s-a întâmplat ceva cu el. Acest lucru spune multe despre noi şi starea noastră”, afirmă Senderovici.

Scriitorul rus spune că „nu trebuie să sperăm că se va întâmplă ceva în bine după moartea lui Putin”.

„Îmi doresc foarte mult ca Putin să trăiască şi să ajungă până la ziua judecăţii sale. Pentru că, altfel, ar însemna că nu vom învaţa nimic. Se va întâmplă din nou ceva, va veni un nou lider al naţiunii, fără să se tragă concluziile, fără să se înveţe lecţia … vom rămâne iar ţara lecţiilor neînvăţate. Desigur, aş dori să aud nişte concluzii, inclusiv concluziile juridice, îmi pun mare speranţa în asta. Eu nu cred că va fi prea curând. Deşi, nimeni nu poate şti. Dar faptul că el a ajutat foarte mult viitorul proces de la Haga – este cu siguranţă aşa”- a spus scriitorul.

Anterior, Senderovici a declarat că sub Vladimir Putin, Rusia va continua să moară. Dacă ruşilor li se va spune în continuare că Rusia este un imperiu, dezintegrarea atunci este garantată.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *