Actualitate

(DECLARAȚII INCREDIBILE) Un deputat din Rada Ucraineană: “A început scenariul de DIVIZARE în două a țării pus la cale de sclavii lui Putin”

Recent, după atacurile poliției asupra protestatarilor, și-a dat demisia și deputatul Inna Bogoslovskaya.

Ina Bogoslovskaya: "Nimeni nu trebuie să aibă dubii că a început realizarea planului de divizarea a statului independent și suveran Ucraina în mai multe părți. Înțelege oare asta Ianukovici, preocupat exclusiv de menținerea puterii, nu se știe, dar acest plan este realizat cu mâinile putiniștilor din Ucraina. De aceea, este vital, ca astăzi, să se ridice toți cetățenii din Vest, care nu vor să trăiască în Rusia putinistă și nu vor să fie sclavi într-un neo-imperiu marasmatic."

SOLUȚIA?

"Cel mai important lucru este crearea unei noi majorități Parlamentare în Rada Ucraineană și menținerea Parlamentului ca principalul centru politic al țării", declara aceșeai Inna Bogoslovskaya.

Un alt deputat din fracțiunea "Partidul Regiunilor" afirmă că mai mulți colegi de-ai săi vor părăsi în perioadă următoare partidul.

Reamintim că în această dimineață, la doar câteva ore de Summitul de la Vilnius, un detașament "Berkut" a făcut prăpâd în Kiev, zeci de persoane având nevoie de asistență medicală. 

Primarul și reprezentanții poliției din Lvov, au declarat că nu vor folosi forța contra protestatorilor. Unele surse media afirmă că peste 3000 de polițiști "Berkut" se deplasează din Kiev spre Lvov pentru a-i determina pe protestatari să se "împrăștie".

Sursa: unian.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *